keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Laatuarvostelu: Joulukuun tilaisuudesta tulokset

Laatuarvostelun joulukuun tilaisuudesta on nyt saatu tulokset esille. Tilaisuuteen osallistui monia hienoja hevosia, mikä näkyykin hyvin palkinnoissa. Onnittelut kaikille palkituille.

Hieman huomautettavaakin toki on lähinnä tulevaisuuden varalle. Useampaan otteeseen tilaisuuden yhteydessä on pyydetty ilmoittamaan vain valmiita hevosia, mutta silti tilaisuuteen ilmestyi hevosia joilta puuttui esimerkiksi jälkeläisnäytöt täysin. Tällaiset asiat tulisi laittaa kuntoon ennen hevosen ilmoittamista, eikä sitten kun hevonen on jo ilmoitettu. Tietyt osa-alueet pisteytettiin jo samana päivänä kun hevonen ilmoitettiin, joten myöhäiset korjaukset ja lisäykset eivät enää auttaneet.

Tulevaisuudessa toivommekin näkevämme ilmoitettujen hevosten joukossa ainoastaan täysin laatisvalmiita hevosia. :)

Mikäli pisteytyksestä on jotain kysyttävää, toivomme että lähestytte suoraan kyseisen osa-alueen tuomaria mailitse. Tässäkin saa huomauttaa, mikäli havaitsette yhteenlasketuissa pisteissä jotain hämminkiä.

Seuraavaa tilaisuutta kaavailemme tammikuulle. Siitä eteenpäin laatuarvostelu toimii joka toinen kuukausi, aina parittomina kuukausina.

Ei kommentteja: