lauantai 27. syyskuuta 2014

Ehdota rotua tai luokkaa!

Rotulistan ykkösryhmästä löytyy tällä hetkellä aika paljon rotuja, joille ei toistaiseksi omia luokkia ole vaikka niiltä jokin erikoisaskellaji löytyykin. Lisäksi välillä mietityttää, löytyykö virtuaalimaailmasta sellaisia askellajirotuja joita ei meidän rotulistoiltamme löydy. Nyt olisi harvinaisten harrastajilla tilaisuus vaikuttaa sekä rotulistojen että erikoisaskellajiluokkien sisältöön!Ehdota rotua

Nyt olisi mahdollisuus ehdottaa sellaista rotua jota listoilta ei löydy, mutta koet sen sinne kuitenkin kuuluvan. Vaatimuksena rodulle on - totta kai - se, että siltä löytyy jokin erikoisaskellaji tai sillä kilpaillaan saddle seat -luokissa tai ajoluokissa.

Tässä hieman ohjeita rodun ehdottamiseen:
- Rodun nimi suomeksi ja/tai englanniksi
- Lyhyt kuvaus rodusta
- Lyhyt kuvaus rodun tilanteesta virtuaalimaailmassa (mielellään linkitetyin esimerkein hevosista/kasvattajista)
- Mihin ryhmään rotua ehdotetaan
- Perustelut listalle pääsemiseen
- Mikäli rodulla on jokin erikoisaskellaji, kuvaus siitä (mielellään videon/kuvien kera)
- Lähdettä tiedoille

---

Ehdota erikoisaskellajiluokkaa

Kasvatatko tai omistatko askellajirotua, jolla on erikoisaskellaji muttei sille soveltuvaa luokkaa? Nyt olisi tilaisuus ehdottaa moisen luokan luomista. Uudet luokat pääsevät "epävirallisten" luokkien listalle, joita saa järjestää mutta osallistujien määrä ei ole taattu rotujen harvinaisuuden vuoksi.

Tässä hieman ohjeita luokan ehdottamista varten:
- Erikoisaskellajin nimi
- Miltä rodulta/roduilta askellaji löytyy
- Kuvaus askellajista, mielellään videon kera
- Millaisia luokkia askellajille järjestetään IRL, kuvaus luokasta/luokista
- Lähdettä tiedoille

---

Mitä kattavampi kuvaus rodusta ja eritoten luokasta, sitä parempi mahdollisuus sillä on tulla hyväksytyksi. Yhden ainoan rotunsa edustajan vuoksi emme koe järkevää lähteä perustamaan ihan omaa luokkaa, joten mitä enemmän rodun edustajia löytyy, sen parempi mahdollisuus luokalla on tulla hyväksytyksi.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, jos rodulle ei löydy sopivaa luokkaa eikä yksilöitä ole tarpeeksi omaa luokkaa varten! Olemassaoleva useammalle rodulle sopiva 3-käyntiluokka ottaa mielellään uusia rotuja pariinsa. Tähän luokkaan voi ehdottaa rotua esittelemällä edes yhden virtuaalimaailmasta löytyvän yksilön, joka ykkösryhmän listoilta löytyy ja jolle ei ole omaa askellajiluokkaa.

Ei kommentteja: