sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

ARJ: Palautelaatikko

(Teksti on kopioitu ilmoituksesta Keskusta-foorumilla)


Viime päivinä on keskusteltu paljon erinäisten laitosten toiminnasta ja siitä, kuinka vaikeaa palautteen anto voi olla. Samaisessa keskustelussa nousi esille idea anonyymistä palautteenantotavasta, joka sai erittäin paljon kannatusta. Me ARJ:n ylläpidossa olemme sitä mieltä että idea on erittäin hyvä ja otammekin sen heti käyttöön. Saanko siis esitellä:


ARJ: Palautelaatikko


Palautelaatikko on toteutettu käyttäen Google Formsia ja on täysin anonyymi. Palautelaatikon kautta voi antaa palautetta sekä jaoksen että laatuarvostelun toiminnasta sekä kehitysehdotuksia koskien kumpaakin laitosta. Lomakkeen kautta voi myös valita haluaako palautteeseen vastauksen yksityisesti (jolloin on annettava email-osoite), julkisesti tai ei ollenkaan. Palautteet joihin pyydetään julkinen vastaus tullaan käsittelemään ja julkaisemaan ARJ:n blogissa. Blogissa tulee olemaan kommentointimahdollisuus, mikäli harrastajat haluavat keskustella jostakin palautteesta enemmän.

Otamme toki vastaan myös omalla nimimerkillä annettua palautetta ja meitä voi aina lähestyä joko sähköpostitse, yksityisviestillä täällä Keskustassa tai julkisesti joko Askellajikeskustelussa tai missä tahansa ARJ:ta käsittelevässä keskustelussa.


Palautelaatikko tulee näillä näkymin olemaan jatkuvasti auki ja se tullaan linkittämään sekä jaoksen että laatuarvostelun etusivulle mahdollisimman pian.

Ei kommentteja: