keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

ARJ etsii työntekijöitä

Viesti päivitetty 21.11.2017 - haut edelleen voimassa


Tämä viesti toimii ARJ:n yleisenä ilmoitustauluna avoimista paikoista. Viestissä olevat haut ovat ajan tasalla ja ne poistetaan täyttämisen myötä.

---

Kalenteripäivittäjä
Jaos etsii riveihinsä yhtä (1) kilpailukalenterin päivittäjää. Päivittäjän tehtävänä on tarkastaa ja hyväksyä anotut kilpailukutsut sekä lähetetyt tulokset. Päivittäjältä vaaditaan tuntemusta askellajiratsastuksesta, jaoksesta ja sen säännöistä. Käytännössä päivittäjällä tulisi siis olla kokemusta kilpailujen järjestämisestä. Aiempaa kokemusta kalenterityöskentelystä ei vaadita.
Koska laji on pieni, ei kalenterin päivittämiseen tarvita paljoa aikaa. Vaadimme silti päivittäjältä pitkäjänteisyyttä sekä sitä, että mikäli kalenterin päivittämiseen tulee taukoja tai kiinnostus loppuu kokonaan, niin asiasta ilmoitetaan eikä vain kadota tuhkana tuuleen.ARJ Cup -järjestäjä
ARJ Cupille etsitään yhtä tai useampaa järjestäjää. Cup pyörii joka toinen kuukausi aina kyseisen kuukauden viimeisenä päivänä. Selkeyden vuoksi otamme mielellämme yhden henkilön järjestämään cupia jatkuvasti, mutta mikäli hakijoita on useampia eikä kenelläkään ole kiinnostusta ympärivuotiseen järjestämiseen, on myös mahdollista järjestää vain muutama cup vuodessa useamman henkilön voimin.
Cupin järjestäjällä tulee olla kokemusta ARJ:n kilpailujen järjestämisestä. Järjestäjältä vaaditaan oma-aloitteisuutta (eli Cup pyörii ajallaan ilman erillistä huomauttelua) sekä kykyä ilmoittaa mikäli homma ei enää nappaa.ARJ Laatuarvostelu -ylläpitäjä
Laatuarvostelun voi ottaa hoitaakseen joko kokonaan tai osittain. Osittain tarkoittaa sitä, että laatuarvostelun pyörittäminen tapahtuu yhteistyössä minun kanssani. Osittainen ylläpitäjä hoitaa tilaisuuksien järjestämisen, osan tuomaroinneista tai uusien tuomareiden etsimisen sekä pisteiden kokoamisen ja tulosten hoitamisen. Osittaisella ylläpitäjällä on mahdollisuus vaikuttaa tilaisuuksien järjestämisajankohtaan ja määrään, sekä laatiksen pisteytykseen. Täysylläpitäjä hoitaa tuomareiden haun, tilaisuuksien järjestämisen, tulosten kasaamisen, palkittujen listan ylläpidon ja toimii tarvittaessa tuomarina. Täysylläpitäjä saa vapaat kädet tilaisuuksien järjestämiseen, niiden aikatauluun ja osallistumisrajoituksiin. Täysylläpitäjällä on mahdollisuus vaikuttaa laatiksen toimintaan ja pisteytykseen, mutta kaikki muutokset arviointiin tehdään yhteistyössä meidän kanssamme.

Laatiksen ylläpitäjällä tulisi olla mahdollisimman paljon kokemusta askellajihevosista sekä ARJ:sta. Ylläpitäjältä vaaditaan oma-aloitteisuutta, kykyä ilmoittaa mikäli pesti ei enää kiinnosta ja erityisesti kykyä toimia yhteistyössä jaoksen pitäjien kanssa laatiksen suhteen.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse sekä osoitteeseen tiikelikala@gmail.com että pew.pew@windowslive.com. Muualle tulleita hakemuksia ei huomioida. Kerrothan hakemuksessa taustoistasi askellajiratsastuksen parissa.

Hakuaikaa ei ole rajattu, hakemuksia otetaan vastaan kunnes sopivat henkilöt löydetään.

Ei kommentteja: