lauantai 23. helmikuuta 2019

ARJ: Ylläpitäjähaku

http://virtuaali.net/keskusta/topic/11063/arj-yll%C3%A4pit%C3%A4j%C3%A4haku
 
Virtuaalinen Askellajiratsastusjaos ARJ etsii ylläpitäjää. Pitkien keskustelujen jälkeen päädyimme Jasnyn kanssa siihen lopputulokseen, että kummankin elämäntilanne on nykyään pysyvästi siinä tilassa, että aikaa riittää aina vain vähemmän virtuaalihevosille. ARJ ansaitsee ehdottomasti enemmän huomiota kuin meillä on tällä hetkellä mahdollista jaokselle antaa.
Uuden ylläpitäjän tehtäviin kuuluu jaoksen hallinta, tekstien ja sivujen ajan tasalla pito, kilpailukalenterin ja tuloshyväksynnän hoito tai siitä huolehtivien työntekijöiden etsiminen ja valvominen sekä laatuarvostelun toiminnan valvominen ja tarvittaessa ylläpito tai ylläpitäjän etsiminen. Toivomme uuden ylläpitäjän olevan kiinnostunut tuomaan askellajirotuja ja askellajeja harrastuksena muiden harrastajien tietouteen. Toivomme uuden ylläpitäjän olevan edes suunnilleen samalla linjalla meidän näkemyksiemme kanssa ja että jaos jatkaisi tulevaisuudessakin viitoittamallamme semirealistisella tiellä.
Uudella ylläpitäjällä tulee olla kokemusta askellajiharrastuksesta virtuaalisesti sekä kiinnostusta lajia ja askellajirotuja kohtaan. Uusi ylläpitäjä tuntee lajin säännöt ja on jollain tavalla osallistunut jaoksen toimintaan joko kilpailemalla tai kasvattamalla askellajirotuja. Uusi ylläpitäjä tuntee rotuja laajasti tai on kiinnostunut oppimaan myös muista roturyhmistä. Uudella ylläpitäjällä on englannin kielen taitoja, sillä lähes kaikki (IRL) lajista tarjolla oleva materiaali on englanniksi. Uusi ylläpitäjä on luotettava, pystyy ottamaan vastuun jaoksesta, kehittämään sen toimintaa ja suomaan sille sen ansaitsema huomio.
Hakemukset virkaan tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen tiikelikala(at)gmail.com asianmukaisesti otsikoituna. Hakemuksesta tulee löytyä seuraavat asiat:
  • Nimimerkki ja VRL-tunnus
  • Lyhyt kertomus historiastasi virtuaalimaailmassa
  • Kokemuksesi askellajiharrastuksen parissa
  • Mahdolliset menneet ja nykyiset vastuutehtävät
Olethan avoin ja rehellinen!
Mikäli olet kiinnostunut ylläpitämään jaosta jonkun toisen harrastajan kanssa, kerrothan myös asiasta.
Hakuaika päättyy kun sopiva ylläpitäjä on löydetty. Opastamme alkuun jaoksen kanssa ja meiltä saa jatkossakin kysyä neuvoa mikäli siltä tuntuu. Kysymyksiä saa esittää tässä topikissa, yksityisviestillä tai sähköpostitse.

Ei kommentteja: